Full color printtechnieken in Tilburg en Breda

Drukkerij tilburg header

Screendruk Art: schitterende resultaten

Screendruk Art is gespecialiseerd in full color zeefdruk, belettering en print. Wij voeren projecten uit in Breda en Tilburg. Onze digitale printtechniek sluit perfect aan op de zeefdruk, wat zorgt voor een streeploze foto kwaliteit. Met de modernste technieken zorgen wij voor optimale resultaten. Bij ons kunt u terecht voor posters, billboards, spandoeken, roll-up banners, pop-up wanden, wand- en behangprints, reclame-panelen, vlaggen en beachflags, lichtreclame, autobelettering, carwrapping, raamfolie, bewegwijzering/ reclamezuilen, etc. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht en dit zowel voor commerciƫle uitingen als industriƫle toepassingen. Bel of mail ons meteen voor meer informatie.

Full color projecten met oog voor het milieu in Tilburg en Breda

Krachtige full color prints lenen zich uitstekend voor lichtreclame, spandoeken en andere visuele communicatie in Breda en Tilburg. Met de laatste technieken en de modernste machines zorgt Screendruk Art voor optimale kwaliteit. In 35 jaar tijd verzamelden we een enorme hoeveelheid aan kennis die wij graag inzetten voor de meest uiteenlopende projecten. Wij werken alleen samen met gemotiveerde en ervaren medewerkers die oog hebben voor detail en kwaliteit. Bij het realiseren van alle opdrachten stellen wij mens en milieu centraal. Hiervoor gebruiken wij eco-inkten, solventvrije druk- en reinigingstechnieken en werken we zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen.

Kies voor Screendruk Art:

  • 35 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Moderne technieken
  • Snelle levertijden
  • Scherpe prijzen

Bel of mail ons

Wilt u graag meer informatie over onze aanpak of over prijzen? Bel of mail ons en wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook bent u van harte welkom om langs te komen. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing voor elk project.

[su_carousel source=”media: 66,67,68,69,70,71″ height=”140″ items=”4″ title=”no”]

[su_divider]